oyun oynamıyorum indiriyorum bişey olmuyo lütfen yardım
-
lütfen yardım
-
Pekala dostum, ne oldu? Ne tür sorunlarla karşılaştın, lütfen bana söyle ve sana yardım etmek için elimden geleni yapacağım
-
bed wars oynamak istiyorum ama ilk önce indir diyo indiriyorum ama açılmıyıyo yardım et lütfen
-
yardım et lütfen
-
@REALah07 said in lütfen yardım:
bed wars oynamak istiyorum ama ilk önce indir diyo indiriyorum ama açılmıyıyo yardım et lütfen
Anlıyorum, BMGO önbelleğinizi temizlemeyi denediniz mi?
-
hayır ve nasıl yapcağımı bilmiyorum
-
hayır ve nasıl yapcağımı bilmiyorum
Oh anladım, aşağıda anlattığım adımları izleyin -
Tamam, önce BMGO'yu açın, ardından ekranınızın sağ alt kısmındaki düğmeye dokunun.
Aşağıya bakın, bir "Ayarlar" düğmesi görmelisiniz. Üzerine dokunun, ardından size daha fazla düğme gösterecektir.
Ekranın ortasına bakın, "Depolama alanı yönetimi" adlı bir düğme görmelisiniz, üzerine dokunun ve ardından en son olarak ekrana bakın. 3 düğme görmelisiniz. "Temizlemek için tıklayın" yazan düğmeye dokunun "Önbellek" bölümü.
-
BİŞEY ANLADIMKİ TAKİP ET DEDİN BİR SÜRÜ ÖYLE ADLI KİŞİ VAR
-
BİŞEY ANLADIMKİ TAKİP ET DEDİN BİR SÜRÜ ÖYLE ADLI KİŞİ VAR
İnsanlar? Ne demek istiyorsun Sorununu çözmen için sana bazı adımlar verdim lol
-
@REALah07 Hi, you need to download the launcher first, and after that, click bed wars, wait until it completes download, then you can play the game.
-
but there is problem its not work
-
@ninjaopsyt123456 what do u mean
-
@Rishu23 listen this is a problem that has been here for ages even I can't download the launcher or whatever it's called. Even if I do mange to download it it opens then crash but I never reported it because I moved to mobile. The only way to play blockman go now Is to download it off blue stacks and that's really annoying.